Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

donderdag 30 april 2020

We zijn enorm trots dat de allereerste installatie wereldwijd van de Canon varioPRINT iX-serie gaat plaatsvinden bij Kampert Nauta! Wij waren direct onder de indruk van de mogelijkheden van deze nieuwe inkjet-pers en verheugen ons erop onze klanten te laten profiteren van de innovatieve nieuwe technologie die deze machine biedt. Volg ons op Facebook, Instagram en Linkedin om op de hoogte te blijven!

https://www.facebook.com/kampertnauta/

https://www.instagram.com/kampertnauta/

https://www.linkedin.com/company/2578981

donderdag 6 september 2018

Gisteren om 15.47 is bij Sparkles de 1 miljoenste order binnen gekomen. 
Een mooie mijlpaal en een enorm succes!

Sparkles bedankt iedereen bij Kampert-Nauta voor de samenwerking en deze team prestatie met taart!

 

woensdag 11 april 2018

Na de zeer positief ontvangen voorgaande bezoeken van scholieren is het 12 april weer zover, het is dan Girlsday. Deze dag brengen negentien meiden van het Maaslandcollege een bezoek aan Kampert-Nauta. Dit bezoek is onderdeel van de landelijke Girslday: een initiatief van VHTO voor meisjes van 10 tot 15 jaar met als doel meisjes op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en ICT.

Onze dag is gericht op het zelf doen en ervaren. Na een korte presentatie nemen we de meiden dan ook mee in een van onze productieprocessen. Ze mogen samen met onze creatieve mensen op de studio hun eigen ansichtkaart ontwerpen. We gaan dan door naar onze digitale afdeling, hier staan onze drukkers klaar om het proces van het digitale drukken verder toe te lichten. Bovendien worden de zelf ontworpen kaarten hier gedrukt. Interessant om te zien dat je een product dat je een uur geleden nog ontworpen hebt op een scherm nu al fysiek in je handen kan hebben. Aansluitend worden de kaartjes nog netjes verpakt en verstuurd op onze logistieke afdeling. Het aandenken aan deze ochtend bij Kampert-Nauta valt de volgende dag alweer bij de leerlingen op de mat.

Niet alleen in Oss doen meisjes mee met Girlsday, in het hele land gaan meer dan 11.000 meiden aan de slag bij ruim 350 bèta, technische en ICT bedrijven. In Nederland kiezen nog steeds te weinig vrouwen voor bèta, techniek en ICT. Door op Girlsday meiden uit te nodigen laten bedrijven en technische afdelingen van organisaties nadrukkelijk weten dat vrouwen van harte welkom zijn in de technologie en dat het zeker niet alleen voor mannen weggelegd is.

 

VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en beta/techniek organiseert Girlsday 2018 in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en TechniekTalent.nu.