Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

donderdag 10 augustus 2017

Op donderdag 7 september staat de Fabrique in Utrecht in het teken van het Retail and Brands festival. Een festival waarop denkers, doeners, visionairs, strategen, creatieven en innovators uit de retailwereld zich laten inspireren door de nieuwste trends. Er zijn inspirerende sprekers, hands-on workshops en er is zelfs een dagcamping. Grote merken zoals Zalando, de Bijenkorf en V&D zullen hier aanwezig zijn en voor inspirerende kennissessies zorgen.

Op een festival voor de retailbranche, kunnen Koninklijke Drukkerij Em. de Jong en Kampert-Nauta natuurlijk niet ontbreken. We zullen op dit festival de krachten bundelen als een van de grootste toeleveranciers op het gebied van retaildrukwerk. Naast het aanbieden van retaildrukwerk, faciliteren we ook slimme ict-oplossingen speciaal ontworpen voor de retail.

Nog minder dan een maand tot het Retail & Brands festival. Kom jij ook naar dit inspirerende evenement? Breng dan een bezoekje aan onze stand en wij laten zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil je meer weten over dit festival? http://retailandbrandsfestival.nl/

dinsdag 4 juli 2017

Op maandag 29 mei hebben wij als Kampert-Nauta deelgenomen aan Firevall. Firevall is een relatieavond van GBV-Weco, één van onze vuurwerkklanten. Op deze avond konden de relaties van GBV-Weco netwerken, kennismaken met leveranciers en genieten van een uitgebreide vuurwerkshow. 

Met een prominente plek op het beursplein hebben wij de relaties van GBV-Weco kennis laten maken met ons prachtige bedrijf. Een erg leuke en vooral gezellige avond!

Om een indruk te geven van Firevall heeft GBV-Weco een aftermovie gemaakt, deze is te bekijken via de volgende link: https://youtu.be/uiUwnmEGPDE.

vrijdag 31 maart 2017

Volgende week donderdag 6 en vrijdag 7 april is het tijd voor de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Hoevelaken.

Deze beurs is dé ontmoetingsplaats van Nederland op het gebied van franchise en ondernemen.

Op deze beurs zijn diverse franchiseformules aanwezig, daarnaast is er een overname plein, zijn er diverse gastsprekers en seminars.

Het beloven twee interessante dagen te worden.

Wij van Kampert-Nauta zijn naast sponsor ook standhouder op deze beurs, bovendien zal onze salesmanager Martijn Verweel een interessante seminar geven waarin hij dé tips voor lokale marketing prijsgeeft.

 

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar kaarten voor deze beurs? Stuur dan een mail naar: marketing@kampertnauta.nl en wie weet zien we je daar!

 

6-7 april 2017 | stand 64