Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

dinsdag 4 juli 2017

Op maandag 29 mei hebben wij als Kampert-Nauta deelgenomen aan Firevall. Firevall is een relatieavond van GBV-Weco, één van onze vuurwerkklanten. Op deze avond konden de relaties van GBV-Weco netwerken, kennismaken met leveranciers en genieten van een uitgebreide vuurwerkshow. 

Met een prominente plek op het beursplein hebben wij de relaties van GBV-Weco kennis laten maken met ons prachtige bedrijf. Een erg leuke en vooral gezellige avond!

Om een indruk te geven van Firevall heeft GBV-Weco een aftermovie gemaakt, deze is te bekijken via de volgende link: https://youtu.be/uiUwnmEGPDE.

vrijdag 31 maart 2017

Volgende week donderdag 6 en vrijdag 7 april is het tijd voor de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Hoevelaken.

Deze beurs is dé ontmoetingsplaats van Nederland op het gebied van franchise en ondernemen.

Op deze beurs zijn diverse franchiseformules aanwezig, daarnaast is er een overname plein, zijn er diverse gastsprekers en seminars.

Het beloven twee interessante dagen te worden.

Wij van Kampert-Nauta zijn naast sponsor ook standhouder op deze beurs, bovendien zal onze salesmanager Martijn Verweel een interessante seminar geven waarin hij dé tips voor lokale marketing prijsgeeft.

 

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar kaarten voor deze beurs? Stuur dan een mail naar: marketing@kampertnauta.nl en wie weet zien we je daar!

 

6-7 april 2017 | stand 64

 

donderdag 16 maart 2017

Op donderdag 6 en vrijdag 7 april staat Kampert-Nauta op de Franchise beurs; Onderneem ‘t in EXPO Hoevelaken. Onderneem ‘t! is de plek voor franchisend Nederland. Op de beurs kunnen bezoekers in contact komen met franchiseformules en specialisten op het gebied van franchise.

Veel van onze klanten bevinden zich in de retailbranche en hebben meerdere vestigingen óf maken gebruik van een franchiseformule. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we deelnemer en sponsor zijn van deze beurs.

Met onze retailapplicaties, web-to-print-systemen en whitelabel oplossingen zijn we in staat om de interne marketing, communicatie en logistieke processen te optimaliseren bij onze klanten. Ieder vraagstuk voorzien wij met onze unieke aanpak van een passende oplossing. Naast het produceren en verzenden van drukwerk, zetten wij eigen ICT-kennis in om deze optimalisatie te bereiken.

Meer informatie kun je hier lezen.