Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

donderdag 16 maart 2017

Op donderdag 6 en vrijdag 7 april staat Kampert-Nauta op de Franchise beurs; Onderneem ‘t in EXPO Hoevelaken. Onderneem ‘t! is de plek voor franchisend Nederland. Op de beurs kunnen bezoekers in contact komen met franchiseformules en specialisten op het gebied van franchise.

Veel van onze klanten bevinden zich in de retailbranche en hebben meerdere vestigingen óf maken gebruik van een franchiseformule. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we deelnemer en sponsor zijn van deze beurs.

Met onze retailapplicaties, web-to-print-systemen en whitelabel oplossingen zijn we in staat om de interne marketing, communicatie en logistieke processen te optimaliseren bij onze klanten. Ieder vraagstuk voorzien wij met onze unieke aanpak van een passende oplossing. Naast het produceren en verzenden van drukwerk, zetten wij eigen ICT-kennis in om deze optimalisatie te bereiken.

Meer informatie kun je hier lezen. 

vrijdag 11 november 2016

Voor sommigen een doodnormale dag, een dag waarop er gewerkt wordt, een dag zoals alle andere. Maar vandaag op 11 november (de 11e van de 11e) is de start van het carnavalsseizoen. Als Brabants bedrijf vieren wij natuurlijk een feestje en willen jullie meenemen in de feestvreugde.
Daarom ontvangen jullie 11 dagen lang, 11% korting!

Kortingscode: 11112016
Geldig t/m 21-11-2016

vrijdag 7 oktober 2016

Kampert-Nauta heeft meerdere plaatsen vrij! 
Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe krachten en daarom roepen wij volgende week uit tot: De Vacatureweek! Vanaf maandag posten wij elke werkdag een vacature.
Houdt onze website en social media kanalen in de gaten!