Kaarten Carrousel

Kaarten Carrousel

Kaarten Carrousel is opgericht door Mark van Heusden en Sietze van der Wal in samenwerking met Kampert-Nauta. Samen hebben we een schat aan ervaring op het gebied van online kaarten maken en digitale druktechnieken. Al deze kennis en ervaring komen samen in dit creatieve en innovatieve bedrijf.

Kaartencarrousel is het creatiefste bureau voor de ontwikkeling van online programma’s voor echte kaarten. Wenskaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes, kerstkaarten, verjaardagskaarten, uitnodigingen, verhuiskaarten, bedankkaartjes, condoleance kaarten, kraamborrelkaartjes alles is mogelijk! In samenwerking met Kaarten Carrousel kun je een eigen kaartenshop online zetten. Hierbij kun je hulp krijgen bij bijvoorbeeld de inrichting of de promotie van de shop. Daarnaast kun je als ontwerper ook je ontwerpen aanbieden op een van de shops van kaartencarrousel, zonder dat je daarvoor zelf een shop hoeft te beginnen.

Een kaartje versturen doe je nagenoeg altijd naar aanleiding van een gebeurtenis, meestal een blije. Maar in geval van een verdrietig bericht kan een kaartje ook troost bieden. De beleving die een kaartje genereert is dus van wezenlijk belang. Vandaar het motto van Kaarten Carrousel: ieder kaartje een beleving.

Inmiddels hebben al meer dan 43 online webwinkels voor kaartjes het levenslicht gezien bij Kaarten Carrousel en er volgen er nog altijd meer.

Bekijk website »