We hebben plaatsjes vrij, communicatie komt tot leven

Coördinator Technische Dienst m/v

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan in de techniek en wil je graag werken met de modernste machines en een grote variatie aan collega’s? Solliciteer dan!

 

Wat ga jij doen?

In deze functie verricht jij onderhouds-, reparatie-, revisie of installatiewerkzaamheden aan de diverse machines. Met jouw brede technische kennis ben jij in staat storingen op te lossen, maar maak jij ook onderhoudsplannen en coördineer je de onderhoudswerkzaamheden. Jouw werkzaamheden gaan over de afdelingen heen en je hebt contacten met alle productie afdelingen. Wij willen je graag betrekken bij onze verbeterplannen en de technische projecten.

 

Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde technische opleiding op MBO-4 niveau in technische richting aangevuld met op functie gerichte cursussen en bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een productie omgeving. Jij voelt je het best thuis in een informele en dynamische omgeving en bent dan ook praktisch ingesteld, pro-actief en flexibel.

 

Wie worden jouw collega’s?

In onze modern uitgeruste productie omgeving werk jij samen met een collega TD’er en rapporteer jij direct aan de
Operations Manager. Jouw werkzaamheden zijn gericht op de verschillende afdelingen: Offset, Digitaal en Large Format Printing. Verder heb jij contacten met de verschillende leveranciers in binnen- en buitenland.

 

Wat bieden wij?

Bij ons werk je in een 2-ploegensysteem en afhankelijk van jouw rooster ontvang je een toeslag. Verder zijn er talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden. Jij ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, 25 vakantiedagen en jij neemt deel aan onze pensioenregeling

 

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie naar: Kampert-Nauta, t.a.v. Mariëlla van Tol naar: vacature@kampertnauta.nl. Voor meer informatie over ons bedrijf, kun je kijken op de website www.kampertnauta.nl. We gaan onder het genot van een kop koffie graag het gesprek met je aan.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie naar: Kampert-Nauta, t.a.v. Mariëlla van Tol naar: vacature@kampertnauta.nl.
Voor meer informatie over ons bedrijf, kun je kijken op de website www.kampertnauta.nl.
We gaan onder het genot van een kop koffie graag het gesprek met je aan.

Download PDF Reageer direct