We hebben plaatsjes vrij, communicatie komt tot leven

Industrieel naaier in 2 ploegen m/v

Kun jij goed met een naaimachine overweg en vind je het leuk om dit gebruiken in je werk? Solliciteer dan!   

Wat ga jij doen?

Op onze Large Format afdeling maken verschillende prints op diverse materialen. Binnen de afdeling Large Format zijn wij steeds op zoek naar nieuwe activiteiten en wij starten nu met het printen van vlaggen. Deze vlaggen moeten netjes worden afgewerkt en dat zal dan ook jouw voornaamste taak gaan worden.

 

Wie ben jij?

Jij hebt bij voorkeur ervaring als naaier en jij kunt goed met een naaimachine overweg. Ook als je dit hobbymatig doet of dit graag wilt leren, gaan wij graag het gesprek met je aan.

 

Wie worden jouw collega’s?

In onze modern uitgeruste Large Format afdeling werk jij direct samen met drie andere collega naaiers verdeeld over twee verschillende teams. Jij maakt deel uit van een team met totaal ongeveer 30 collega’s, verdeeld over twee ploegen. Er heerst een informele werksfeer waar iedereen bereid is een handje te helpen waar het nodig is.

 

Wat bieden wij?

Jij gaat werken met splinternieuwe machines in een 2-ploegensysteem, 06.00-14.00 en 14.00-22.00, waarbij je een vaste toeslag ontvangt. Als jij graag andere tijden werkt, willen we bekijken of er andere opties zijn. Het is een nieuwe functie en wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling. Jij ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, 25 vakantiedagen en jij neemt deel aan onze pensioenregeling.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie naar: Kampert-Nauta, t.a.v. Mariëlla van Tol naar: vacature@kampertnauta.nl. Voor meer informatie over ons bedrijf, kun je kijken op de website www.kampertnauta.nl. We gaan onder het genot van een kop koffie graag het gesprek met je aan.

Download PDF Reageer direct