Richting aan het proces, communicatie komt tot leven
Kartonnen vliegtuig

Logistics

Onze service houdt niet op bij enkel het drukken van de gevraagde items. Wij verzorgen het gehele logistieke proces voor je. Van concept tot uiteindelijke levering, wij nemen al je zorgen uit handen. Wij verzamelen pakketten, doen de postale verwerking en eventueel de warehousing. Alles wat je voor bijvoorbeeld je POS-pakket moet regelen, regel je zo gemakkelijk onder één dak.


y

POS-pakketten

POS-pakketten per locatie verzamelen en versturen, voor onze inpakafdeling is het geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat elke locatie een pakket met de gewenste samenstelling ontvangt. Je levert de bestanden aan en de rest lijkt vanzelf te gaan!

B

Postale verwerking

Selfmailers, couverteer- en sealopdrachten, bij Kampert-Nauta is dit geen probleem. We verzorgen het gehele postale traject, inclusief het verrijken van de adresbestanden.

f

Distributie

Elke dag gaan er bij Kampert-Nauta vele brieven, pakketten en pallets de deur uit. We werken dan ook samen met meerdere distributeurs en hebben goede afspraken. Hierdoor kunnen we snelle levertijden garanderen en elke dag in heel het land leveren. Van deze distributie processen kun je als klant mee profiteren.

l

Warehousing

Voorraden het liefst buiten de deur houden? Geen probleem: je kunt gebruik maken van ruimte in ons warehouse. We houden de voorraden goed in de gaten met onze warehousing software. Bovendien is warehousing in combinatie met printing on demand altijd een goed idee!