Printing

Van één exemplaar tot vele miljoenen: wat je ook nodig hebt, wij maken het voor je. Als een van de weinige drukkerijen in Nederland bieden we namelijk vellendruk, rotatiedruk en digitale druk. Dus of je nu posters, flyers, brochures of visitekaartjes nodig hebt, bij ons kun je met al je drukwerk terecht.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met een van onze contactpersonen.

Afterpress

Na het drukken stoppen we nog niet met onze service. We beschikken over een complete afdeling afterpress, hierdoor blijven we flexibel en kunnen we kwaliteit garanderen. Vouwen, snijden, hechten, rillen, lamineren, personaliseren, postaal verwerken: we doen het allemaal voor je. Ook het samenstellen en versturen van complexe POS-pakketten is bij ons geen enkel probleem.

e

Rotatiedruk

Landelijk verspreiden van folders en flyers? Zeer grote oplagen tegen lage prijzen en toch met een hoge kwaliteit? Dat is rotatiedruk. In één machinegang wordt het product gedrukt, gevouwen, gesneden en voor transport gebundeld. Razendsnel en perfect van kwaliteit.

V

Vellendruk

Grote oplagen posters, folders en flyers? Geen probleem voor onze vellen persen! We beschikken over een kleinformaat- en grootformaat-meerkleurenpers. Deze zijn beide uitgerust met de nieuwste spectraal-kleurmeetsystemen, die garant staan voor de beste drukkwaliteit. Drukwerk met grote oplages is hier dus geen enkel probleem.

T

Digitale druk

Digitaal drukken (niet te verwarren met printen) biedt weer geheel andere mogelijkheden. Van oplage 1 tot de meest complexte DM-acties met al hun variabelen. Elk item kan uniek zijn, het drukken van bijvoorbeeld een geboortekaartje is zo gedaan. Bovendien kan ons marketing ICT team de personalisaties snel en efficiënt voor je regelen.

U

Plotten/groot formaat drukken

Abri posters voor bushokjes? Vloerstickers? Roll-up banners? Alles is mogelijk met onze grootformaatprinter. Met dit grootformaat drukwerk maak je een onuitwisbare indruk!

Onze producten

 • Briefpapier

  Facturen, brieven en andere informatie professioneel versturen? Gebruik daarvoor briefpapier in de huisstijl van je bedrijf, hierdoor versterk je de professionele uitstraling van je bedrijf.

 • Brochures

  Brochures zijn een overzichtelijke manier om de informatie van jouw bedrijf of producten te presenteren naar de buitenwereld.

 • Displays

  Toonbankdisplays zijn uitermate geschikt om aanbiedingen te tonen in jouw zaak. Daarnaast kun je ze ook inzetten om meer sfeer in je zaak te brengen.

 • Enveloppen

  Het versturen van het persoonlijke briefpapier doe je natuurlijk in bedrukte huisstijl enveloppen.

 • Flyers

  Meer aandacht voor je bedrijf of evenement? Flyers zijn een ideaal promotiemiddel waar je alle informatie over je bedrijf op evenement op kwijt kunt.

 • Folders

  Een folder is in feite een gevouwen flyer. Folders zijn uitermate geschikt voor uitnodigingen, gevouwen kaarten of om net iets meer informatie kwijt te kunnen dan op een flyer.

 • Kaarten

  Een kaartje sturen naar je werknemers met kerstmis of nieuwjaar? Kaartjes sturen met verjaardagen? Kaartjes zijn altijd leuk om te ontvangen!

 • Offertemappen

  Offertes, contracten en brochures in stijl presenteren. Dat doe je met offertemappen.

 • Placemats

  Eigenaar van een horecagelegenheid of een cateringbedrijf? Bedrukte placemats zorgen voor veel sfeer!

 • Visitekaartjes

  Met professionele visitekaartjes laat je een goede indruk achter bij je klanten en relaties.

 • Posters

  Wil jij je producten of bedrijf op groot formaat promoten? Wij maken ze in alle soorten en maten voor je!

 • Roll-up banners

  Roll-up banners zijn ideaal voor bijvoorbeeld beurzen. Zo zet je je bedrijf is het goede daglicht en krijg je de juiste aandacht van potentiële klanten.

 • Stickers

  Leuke persoonlijke stickers? Ook stickers drukken wij in verschillende maten en in glanzende of beschrijfbare kwaliteit. Denk ook eens aan vloerstickers in bijvoorbeeld een winkel!