Van idee naar ideaal, communicatie komt tot leven
Groene appel met sinaasappel

Studio

Van eenvoudig ontwerp tot compleet creatief concept: onze studio creëert onderscheidende communicatie die technisch perfect uitvoerbaar is en niet meteen de hoofdprijs kost. Naast (technisch) DTP werk verzorgen we ook ICT oplossingen, het uiteindelijke drukwerk en het logistieke proces. Met al deze mogelijkheden onder één dak zijn we de ideale sparringpartner voor bedrijven die slimme oplossingen zoeken voor hun marketingvraagstukken.Verdieping en inlevingsvermogen

Creatie is onze passie, dit begint bij verdieping en inlevingsvermogen. Het voortraject en het contact met de klant speelt hierbij een grote rol. We ondersteunen dit met onder andere creatieve sessies en een uitgebreide terugkoppeling in diverse fases van het proces. Dit komt niet enkel de samenwerking ten goede, maar ook de creativiteit en het eindresultaat.

Compleet pakket

Bij ons kun je terecht voor het complete communicatiepakket. We bedenken, ontwerpen en realiseren een compleet pakket aan communicatiemiddelen: folders, flyers en brochures; e-mail-nieuwsbrieven; websites en webapplicaties; beeldbewerkingen en retouches. Bovendien zorgen we in samenwerking met onze collega’s ook voor de realisatie en de logistiek. Zo kun je het gehele communicatieproces onder één dak onderbrengen. Dit maakt de communicatie lekker helder, duidelijk en snel.

Prepress

De voorspelbaarheid van drukwerk is van groot belang voor een uniforme uitstraling. Met onze prepress afdeling ben je zeker van deze voorspelbare kwaliteit. We kunnen je helpen met beeldbewerking; high-end scanwerk; kleurbeheer; documentcontrole; huisstijlbewaking; kwaliteitsbewaking en ISO-kleurproeven. Onze vakmensen zien elk detail en weten alles over het vervolgproces. Signaleren we een probleem, dan zorgen we ook direct voor een oplossing. Doordat we alle disciplines onder één dak hebben kunnen we snel schakelen en oplossingen bieden.

Imaging

Beeld is een essentieel onderdeel van communicatie. In samenwerking met onze partner Studio 38C leveren we de gehele communicatieboodschap: we vertellen je verhaal in nauwe aansluiting op het concept en de beleving van je doelgroep. De fotografen zijn experts op diverse gebieden: productfotografie, mode- en lifestylefotografie, architectonische fotografie, industriële fotografie, conceptuele fotografie, reportagevideo, film/video, 360-graden-video en photomotion.

We kunnen alle gewenste fotografie verzorgen, doordat we ook beschikken over de eigen studio verzorgen we ook de vormgeving en realisatie. Met deze combinatie ben je verzekerd van een maximaal resultaat.