Ondersteuning op maat, communicatie komt tot leven
Lamp met doelen, ideeën, risico's en analyse

Marketing/ICT

Op zoek naar efficiënte ICT-oplossingen die je tijd en geld besparen? Dan zit je bij ons marketing ICT team op de juiste plek. Je profiteert van de kennis, de ervaring en de bestaande software die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Bovendien heb je één afspraakpunt, zelfs als je systeem intensieve samenwerking vraagt tussen onze disciplines. Elk bedrijfsproces is uniek, we leveren dan ook een maatwerkoplossing voor elk vraagstuk.Enkele voorbeelden van marketing ICT oplossingen die we kunnen realiseren

v

Retailapplicatie

Posters, folders, prijskaartjes. Als retailorganisatie heb je te maken met een diversiteit aan uitingen. Met onze retailapplicatie kun je landelijke acties toch eenvoudig in één keer opzetten, zonder elk onderdeel apart aan te sturen. Meerdere prijslijnen, afwijkende pakketten per locatie en andere opties, bij ons kan het allemaal!

t

Web-to-print-systemen

Beschik je zelf over bestanden en wil je eenvoudig online drukwerk bestellen of afroepen? Dat kan met onze web-to-print-systemen. Deze systemen zijn ideaal voor ondernemers met meerdere vestigingen. Met slechts een paar muisklikken wordt het drukwerk op aanvraag gedrukt en bezorgd. Op deze manier wordt de huisstijlbewaking gemakkelijker en heb je controle over al het drukwerk.

a

Automatische opmaak

Bij veel en vaak terugkerende publicaties is er een enorme slag te slaan met automatische opmaak. We koppelen de ontvangen input aan templates, waardoor je geen omkijken meer hebt naar de bestanden. De opmaak verloopt efficiënt en je blijft flexibel tot het allerlaatste moment.

PRiNRG solutions

Gemakkelijk drukwerk inkopen terwijl de huisstijl bewaakt wordt? Dat is geen enkel probleem voor onze PRiNRG solutions! PRiNRG is een compleet print management systeem bestaande uit diverse software oplossingen. Deze software is per organisatie naar wens in te richten. Zo kunnen we een systeem inrichten waarin de marketing- of inkoopafdeling gemakkelijk al het benodigde drukwerk kan bestellen in de gewenste huisstijl. Het is ook mogelijk dat het bedrijf bestaat uit veel kleine locaties of ondernemers.

We bieden complete print management oplossingen in de vorm van verschillende software oplossingen die we per organisatie kunnen inrichten.

PRiNRG solutions software pakketten
~

Werktekening Plus (WT+)

Bij grote (folder)publicaties zijn veel mensen betrokken, met allemaal hun eigen invalshoek. Dankzij WT+ behoud je het overzicht. De gebouwde templates zorgen voor een correcte basisindeling, daarnaast zorgt de koppeling met de (SAP-)database en de beeldbank voor de juiste vulling van informatie. Het eindresultaat is een open InDesign-bestand waar de DTP-afdeling zo mee aan de slag kan.

h

Beeldbanken

Je wilt een centrale plek om alle beelden, presentaties en andere documenten eenvoudig te beheren en voor anderen beschikbaar te stellen. Met onze online beeldbankoplossingen kun je dit allemaal realiseren. Daarnaast zorgt een slim rechtensysteem voor een veilig en efficiënt gebruikersbeheer.

S

Database publishing

Productgegevens meer dan één keer invoeren is overbodig! Een koppeling met de (SAP)-database zorgt ervoor dat uitingen automatisch worden gerealiseerd met de juiste en meest actuele informatie. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.