We hebben een plaatjes vrij, communicatie komt tot leven

Ons House of Graphimedia is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat we geregeld op zoek zijn naar nieuw talent. Staat er geen passende vacature tussen, maar denk je toch een versterking voor ons team te zijn? Stuur dan een mail naar vacature@kampertnauta.nl

Elke dag met een big smile naar je werk

Bij Kampert-Nauta komt communicatie tot leven en dat merk je! Van oudsher bestaan wij uit verschillende grafische familiebedrijven (Kampert, Nauta & Haagen en Weijmans) maar door de genomen koers zijn hier inmiddels veel specialisten van buiten het grafische vak aan toegevoegd. Deze combinatie van personen maakt ons bedrijf bijzonder. Bij Kampert-Nauta worden een eigen mening en het aandragen van ideeën niet alleen gewaardeerd, het wordt ook aangemoedigd. Ons bedrijf verandert en groeit en dat onze mensen meegroeien vinden wij van groot belang. Kwaliteiten die goed van pas komen bij Kampert-Nauta zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en zelfstandigheid.

Wat wij belangrijk vinden is dat je het gevoel hebt dat je thuiskomt in ons House of Graphimedia en iedere dag met zin naar je werk komt, samenwerking en saamhorigheid staan hierbij voorop. Pas jij bij ons, maar zie je geen passende vacature? Laat het ons gerust weten, wie weet kunnen wij een plek voor je creëren.

‘Wij lopen innovatief voorop in de grafische dienstverlening’

Richard Kampert
Algemeen directeur

0

Medewerkers
(verdeeld over 5 diensten)

0 m2

Vloeroppervlakte
(parkeerterrein meegerekend)

0 km

Per jaar gewandeld in de pauze
(van Oss tot Bangkok)

0

Kopjes koffie per dag
(74.880 per jaar)